info@eeuwema.nl
06 - 17 86 66 98

Stalen rijplatenStalen rijplaten

Deze rijplaten zijn zeer geschikt voor op grasvelden, bestrating en bouwplaats. De platen breken en scheuren niet en geven door hun stijfheid een goede draagkracht.

Afmetingen: 3,55 x 1,80 MTR.Stalen rijplaten

Hier hebben we twee platen van, en door het over draaien van de platen loop je hier zo de tuin mee in.

Stalen rijplaten

Hier de rijplaat even aan de kraan bevestigen.

Stalen rijplaten

Hier de rijplaat optillen, en de kraan omdraaien.

Stalen rijplaten

En weer voor de kraan neer leggen.

Stalen rijplaten

En dan daar weer op gaan staan.

Stalen rijplaten

En zo kun weer de vorige rijplaat pakken en weer voor de kraan neer leggen.

Stalen rijplaten

Dit werkt allen als je een keer heen en terug moet. Als er heen en weer gereden moet worden dan hebben we 24 stuks kunstof rijplaten.

Afmetingen: 300 x 100 x 20 CM.

Stalen rijplaten

En hier weer  aan het eind van het gazon gekomen. Rijplaten opladen en je kunt niet zien dat we er langs gekomen zijn.

Vorige pagina
 

Referenties

 

" Danny en zijn broer hebben een stacarvan in onze tuin verplaats. Vakkundig rustig en netjes! We zijn dik tevreden. "

" Vol bewondering gekeken naar het vakwerk van Danny. Onze zand/grind vlakte vlak afgegraven teneinde grastegels te kunnen plaatsen. En dat voor een redelijke prijs. Aanbevolen !! "

" Danny heeft in onze grote tuin het oude gras eraf gehaald, de tuin aangevuld met aarde (66m3) en netjes strak getrokken en vervolgens gezorgd dat het weer werd ingezaaid. Wachten nu tot het gras opkomt maar zijn al super tevreden. Danny is flexibel houd zich aan zij afspraken en werkt heel netjes en secuur! "

" Danny heeft voor ons de sloot en vijver uitgegraven. Wij zijn super tevreden! "

" Voor de tweede keer schuilstal voor schapen uitgemest en 6 m3 zand erin gebracht. Net als verleden jaar weer perfect gedaan. Kan hem aanbevelen. Werkt zeer precies. "

" Bij ons heeft Danny tbv nieuwbouw het gat voor de fundament uitgegraven en nadat het fundament was opgemetseld weer aangevuld. Wat opvalt is de zeer professionele benadering en uitvoering. Zelfs onze aannemer was zeer onder de indruk van het geleverde werk. En dat zegt meer dan genoeg !!! Kortom een echte aanrader."

" Dit is gewoon een vakman! Heeft bij ons de fundering voor een aanbouw uitgegraven op een bijna onmogelijke plaats. Kan goed advies geven en werkt super netjes. Niet verder zoeken maar Danny bellen. "

" Lees meer... "

 

Gezocht: (Inval) machinist.


Iemand met ervaring als kraanmachinist en die mij wil helpen als inval machinist. Hiebij te denken aan ziekte of drukte, lijkt het je wat? Stuur even een mailtje via het contact formulier.

Mijn voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio.