info@eeuwema.nl
06 - 17 86 66 98

Toebehoren Hitachi ZaxisBrede Bak (120 cm)

Zware bak met een breedte van 1,20 mtr. Geschikt voor het uitgraven van bijvoorbeeld grote tuin vijvers, inritten enz.


Bagger bak (120 cm)

Bagger bak met een breedte van 1,20 mtr. Deze bagger bak is geschikt om bijv. sloten en vijvers uit te baggeren.


Puinbak (70 cm)

Grote puinbak, met een breedte van 70 cm. Incl. 5 tanden. Geschikt voor stenen uit een inrit halen, rooien van boom stobben, verwijderen van boomwortels uit de grond enz.Dieplepel (50 cm)

Robuuste dieplepel. met een breedte van 50 cm. Veelal gebruikt voor het graven van sleuven, bijvoorbeeld voor riolering, plant sleuven enz.


Dieplepel (70 cm)

Dieplepel. met een breedte van 70 cm. Veelal gebruikt voor het graven van sleuven, bijvoorbeeld voor riolering, plant sleuven enz.


Smalle Bak (25 cm)

Smalle bak met een breedte van 25 cm. Deze bak wordt gebruikt voor het graven van relatief smalle sleuven, bijvoorbeeld voor kabel sleuven, drainage sleuven, rooien van boom stobben enz.

 


Taludbak (1:1.25)

De Breedte in de bodem is 37 cm breed. En op 1 mtr. boven de bodem is de breedte 1,90 mtr.


Takkenklem (95 cm)

Takken klem met een breedte van 95 cm. Deze Takken klem heeft 4 tanden, met een totale lengte van 68 cm lang. Deze takkenklem wordt gebruikt bij het transporteren van takken en stobben. Dit is snelle manier om een container met snoei afval te laden.


Palletvorken (85 cm)

Pallet lepels met een lengte van 1 mtr lang.  Geschikt voor het vervoeren van pallets, buizen, takken/struiken enz.


Pallethaak (68 cm)

De pallethaak heeft een breedte van 68 cm. De pallethaak kan bijv. gebruikt worden om een pallet over een hek / heg te zetten.


Rubberflap (190 cm)

Rubberen flap met een breedte van 1,90 mtr breed en een hoogte van 40 cm. Deze rubberen flap wordt gebruikt bij het afwerken van bv. een sleuf, schoonmaken van straat werk, enz.


Egalisatie balk (210 cm)

Egalisatie balk met een breedte van 2,10 mtr breed en 22 cm hoog. Deze balk word gebruikt bij het afvlakken van bijv. een tuin, of voor het dicht trekken van lange sleuven.


Maaikorf (200 cm)

Maaikorf met een breedte van 2 mtr , geschikt om sloten en vijver kanten te maaikorfen.


Personen bak (200 cm)

Personen bak met een breedte van 2 mtr. Deze bak is geschikt om te gebruiken bij bijv. een haag snoeien , knotwilgen snoeien enz.

Vorige pagina
 

Referenties

 

" Danny en zijn broer hebben een stacarvan in onze tuin verplaats. Vakkundig rustig en netjes! We zijn dik tevreden. "

" Vol bewondering gekeken naar het vakwerk van Danny. Onze zand/grind vlakte vlak afgegraven teneinde grastegels te kunnen plaatsen. En dat voor een redelijke prijs. Aanbevolen !! "

" Danny heeft in onze grote tuin het oude gras eraf gehaald, de tuin aangevuld met aarde (66m3) en netjes strak getrokken en vervolgens gezorgd dat het weer werd ingezaaid. Wachten nu tot het gras opkomt maar zijn al super tevreden. Danny is flexibel houd zich aan zij afspraken en werkt heel netjes en secuur! "

" Danny heeft voor ons de sloot en vijver uitgegraven. Wij zijn super tevreden! "

" Voor de tweede keer schuilstal voor schapen uitgemest en 6 m3 zand erin gebracht. Net als verleden jaar weer perfect gedaan. Kan hem aanbevelen. Werkt zeer precies. "

" Bij ons heeft Danny tbv nieuwbouw het gat voor de fundament uitgegraven en nadat het fundament was opgemetseld weer aangevuld. Wat opvalt is de zeer professionele benadering en uitvoering. Zelfs onze aannemer was zeer onder de indruk van het geleverde werk. En dat zegt meer dan genoeg !!! Kortom een echte aanrader."

" Dit is gewoon een vakman! Heeft bij ons de fundering voor een aanbouw uitgegraven op een bijna onmogelijke plaats. Kan goed advies geven en werkt super netjes. Niet verder zoeken maar Danny bellen. "

" Lees meer... "

 

Gezocht: (Inval) machinist.


Iemand met ervaring als kraanmachinist en die mij wil helpen als inval machinist. Hiebij te denken aan ziekte of drukte, lijkt het je wat? Stuur even een mailtje via het contact formulier.

Mijn voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio.