info@eeuwema.nl
06 - 17 86 66 98

4. Knotwilgen snoeien


Knotwilgen snoeien

Hier zijn de bomen te zien als ze nog niet gesnoeid zijn.Knotwilgen snoeien

Hier zijn we bezig de takken te verwijderen met behulp van een personen bak aan de kraan. Dit heeft als voordeel dat je  om de om de hele boom heen kunt. Het is ook mogelijk dat er een tweede persoon bij in staat om te assisteren.Knotwilgen snoeien

Met de kettingzaag worden de takken hier afgezaagd.

Knotwilgen snoeien

Hier even een foto van dichtbij.Knotwilgen snoeien

Hier een wilg die geknot is en nog een stuk of wat die nog moeten.Knotwilgen snoeien

Weer een foto van dicht bij.

Knotwilgen snoeien

En hier zijn alle wilgen geknot. Nu alleen nog even de takken opruimen met de minikraan met takken klem.

Vorige pagina
 

Referenties

 

" Danny en zijn broer hebben een stacarvan in onze tuin verplaats. Vakkundig rustig en netjes! We zijn dik tevreden. "

" Vol bewondering gekeken naar het vakwerk van Danny. Onze zand/grind vlakte vlak afgegraven teneinde grastegels te kunnen plaatsen. En dat voor een redelijke prijs. Aanbevolen !! "

" Danny heeft in onze grote tuin het oude gras eraf gehaald, de tuin aangevuld met aarde (66m3) en netjes strak getrokken en vervolgens gezorgd dat het weer werd ingezaaid. Wachten nu tot het gras opkomt maar zijn al super tevreden. Danny is flexibel houd zich aan zij afspraken en werkt heel netjes en secuur! "

" Danny heeft voor ons de sloot en vijver uitgegraven. Wij zijn super tevreden! "

" Voor de tweede keer schuilstal voor schapen uitgemest en 6 m3 zand erin gebracht. Net als verleden jaar weer perfect gedaan. Kan hem aanbevelen. Werkt zeer precies. "

" Bij ons heeft Danny tbv nieuwbouw het gat voor de fundament uitgegraven en nadat het fundament was opgemetseld weer aangevuld. Wat opvalt is de zeer professionele benadering en uitvoering. Zelfs onze aannemer was zeer onder de indruk van het geleverde werk. En dat zegt meer dan genoeg !!! Kortom een echte aanrader."

" Dit is gewoon een vakman! Heeft bij ons de fundering voor een aanbouw uitgegraven op een bijna onmogelijke plaats. Kan goed advies geven en werkt super netjes. Niet verder zoeken maar Danny bellen. "

" Lees meer... "

 

Gezocht: (Inval) machinist.


Iemand met ervaring als kraanmachinist en die mij wil helpen als inval machinist. Hiebij te denken aan ziekte of drukte, lijkt het je wat? Stuur even een mailtje via het contact formulier.

Mijn voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio.